Moneda lei

Coș  

Nu sunt produse

Transport 0,00 lei
Total 0,00 lei

Comandă

Bine-ai venit!

Producători

Livram materiale de constructii in Oradea si Timisoara

Contacteaza-ne rapid!

Mereu la dispozitia ta...
cu detalii si informatii!

Trimite-ne
un Email

Folosirea acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții.
 
Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor.
 Sunteți de acord și acceptați că, fără nici o notificare prealabilă, putem șterge sau adăuga orice informație pe site sau întrerupe orice activitate fără o notificare prealabilă. În cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm și/sau confirmăm sub nici o formă tipul de informație pe care îl veți găsi pe acestea. Rămâne la aprecierea dvs. dacă vizitați sau nu aceste site-uri sau luați sau nu în considerare informația găsită acolo.

Toate prețurile afișate pe site sunt exprimate în RON, HUF și EUR. Prețurile includ TVA.
 
Acest site este administrat de Kevin importator și distribuitor de materiale de construcții, care își asumă dreptul de a modifică structura site-ului și de a schimba compania de hosting fără o altă avertizare. Întregul conținut al acestui site www.kevinbau.ro (imagini, texte, grafice, elemente de grafică WEB, programe și alte date) este proprietatea Kevin importator și distribuitor de materiale de construcții. Folosirea fără acordul a Kevin a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

 Toate produsele comercializate prin intermediul acestui site sunt sub termenul de garanție.
 Vizitatorii site-ului www.kevinbau.ro sunt de acord că folosirea acestui site și cumpărarea de produse de pe el este făcută pe propriul lor risc. Kevin importator și distribuitor de materiale de construcții, nu își asumă responsabilitatea că acest site, serverele lui sau e-mailurile trimise de la www.kevinbau.ro nu conțin viruși sau alte elemente dăunătoare calculatorului dumneavoastră.
 
Conținutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini) a fost alcătuit în colaborare cu furnizorii noștri (importatori sau producători). Produsele livrate pot să difere de imaginea pe care dumneavoastră o vedeți pe site, deoarece această este doar cu titlu de exemplu.

Kevin importator și distribuitor de materiale de construcții, nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate.
Kevin își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs dispare  in ofertă curentă a furnizorilor săi.
 
 Kevin importator și distribuitor de materiale de construcții, își stabilește singur regulamentele promoțiilor și a programelor de fidelitate. Promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioadă de timp în care promoția este valida și numai în limită stocului disponibil, Kevin importator și distribuitor de materiale de construcții, nu garantează disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoție și o poate întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

Kevin importator și distribuitor de materiale de construcții, nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare în ceea ce privește prețuri, caracteristici, imagini etc. În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în bazele noastre de date, sau afișate greșit iar livrarea nu s-a efectuat încă, compania noastră își aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

www.kevinbau.ro funcționează conform prevederilor legale ale Statului Român. Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul www.kevinbau.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Orice conflict apărut între www.kevinbau.ro și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești.
 
Fiind de acord cu aceste Termene și Condiții clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.