Valuta lei

Kosárba  

Nincsenek termékek

Kézbesítés 0,00 lei
Teljes összeg 0,00 lei

Rendelés

Üdvözöljük!

Önt a regisztráció során arra kérjük, hogy részünkre olyan információkat adjon meg, melyek személyes adatoknak minősülnek (pl. név, elérési címe, telefonszáma, e-mail címe, stb.), és melyek megadása a regisztrációhoz kötelező.

A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük - az Ön kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül - más számára hozzáférhetővé. Az Ön által igénybevett web oldalon vásárlásra csak a regisztráció után kerülhet sor, a megadott információnak tartalmát Ön határozza meg, ezek tartalmáért Ön felel. A  Kevin az Ön által megadott információkért, ill. azok valóságtartalmáért mindennemű felelősséget kizár.

A  Kevin Társaság, mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja az Ön adatait kezelni és nyilvántartani, az adatokat kizárólag kommunikációs, statisztikai és marketing célokra használjuk fel.

Az adatokat kizárólag a Kevin kezeli. Az adatok kezelésének célja, hogy Önt hozzásegítsük ahhoz, hogy e weboldal igénybevételével, használatával, akcióival még jobban megismerkedjen. A regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatai a Kevin adatbázisába kerüljön, amely adatbázishoz harmadik személyek nem férhetnek hozzá.
Személyes adatait nem adjuk el, illetve nem adjuk bérbe marketing céljából harmadik félnek, kivéve, ha Ön hozzájárul ehhez.

Személyes adatait adatfeldolgozás vagy adattárolás céljából a  Kevin-on belül megoszthatjuk.
Az Ön által megadott személyes adatokat jogosult külső ügynökökkel vagy vállalkozókkal is megoszthatjuk a kért szolgáltatás vagy tranzakció biztosítása céljából. Például ha szállítunk Önnek, akkor nevét és címét megadhatjuk a szállítást végző cégnek. Külső ügynököknek csak olyan személyes adatokat adunk meg, amelyekre feltétlenül szükség van a kért szolgáltatás vagy tranzakció lebonyolításához.

Szükség esetén bírósági idézésben, bírósági határozatban vagy jogi eljárásban szereplő felszólításra is megadhatunk személyes adatokat vagy más hasonló információkat. Törvényes jogok alapítása vagy gyakorlása, illetve jogos igénnyel szembeni védekezés mellett is dönthetünk.